Американският университет в столицата на Съединените щати Вашингтон е блокиран

...
Американският университет в столицата на Съединените щати Вашингтон е блокиран
Коментари Харесай

Университет във Вашингтон е блокиран заради съобщения за въоръжен нападател

Американският университет в столицата на Съединените щати Вашингтон е блокиран от защитата на образователното заведение, съобщи Ройтерс.

Причината са известия за въоръжен нападател наоколо до университета. Вашингтонската полиция претърсва една по една всичките му здания. Засега не се оповестява за пукотевица или за ранени.

В същия Американски университет е учила задържаната в неделя съветска гражданка Мария Бутина , която беше упрекната в шпионаж. Тя през днешния ден се явява на авансово чуване във федерален съд във Вашингтон, като прокуратурата упорства да бъде оставена в ареста до момента в който стартира същинският развой против нея поради прекомерно огромен риск тя да избяга от Съединените щати.

Междувременно през днешния ден президентът на Съединените щати Доналд Тръмп отговори с твърдо " Не! " на въпрос дали Русия продължава да се пробва да дестабилизира американската народна власт. Това е тъкмо противоположно на оценката на шефа на националното разузнаване Дан Коутс , доказана от него незабавно след срещата на Тръмп и Владимир Путин в понеделник.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР