Американският тенисист Тейлър Фриц заяви, че няма какво да губи,

...
Американският тенисист Тейлър Фриц заяви, че няма какво да губи,
Коментари Харесай

Фриц: Няма какво да губя срещу Джокович

Американският тенисист Тейлър Фриц съобщи, че няма какво да губи, а единствено може да завоюва от идния си четвъртфинален мач от Откритото състезание на Съединени американски щати против Новак Джокович.

Фриц, който е номер 9 в схемата на шампионата и все още е най-предно класираният американец в ранглистата на АТП, има седем загуби в седем мача против носителя на 23 трофеи от Големия шлем Джокович.

" Той ме е побеждавал седем пъти. Не мисля, че има различен тенисист, който да е реализирал това против мен, тъй че се надявам в този момент да е пристигнал моят ред за победа ", сподели 25-годишният Фриц, откакто се оправи в три сета с швейцарския квалификант Доминик Щрикер в четвъртия кргъ на шампионата.

Последната против сред Фриц и Джокович бе преди към две седмици на шампионата " Мастърс 1000 " в Синсинати, когато сърбинът победи с 6:0, 6:4. 

" Хубав урок получих в Синсинати. Не желая да се извинявам, само че тогава не беше най-хубавият ми ден. Все отново съм признателен, тъй като в този момент знам кои неточности да не дублирам. Мисля, че в този момент ще бъда в доста по-добро положение, тъй като няма какво да изгубвам. Не считам да върша нещо друго, ще играя моята си игра. Вярвам, че в случай че играя на най-хубавото си равнище, това ще ми бъде задоволително ", изясни Фриц, който досега няма загубен сет в шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР