Американският супермодел от палестински произход Бела Хадид, която отдавна се

...
Американският супермодел от палестински произход Бела Хадид, която отдавна се
Коментари Харесай

Най-красивата жена на света отново показа спиращо дъха тяло по бански

Американският супермодел от палестински генезис Бела Хадид, която от дълго време се окичи с признанието най-красивата жена на света, снима в рекламна акция за новата лятна сбирка на известната фешън марка Calvin Klein. Поредицата от фотографии тя качи в профила си в Instagram. На оповестените фрагменти 23-годишната звезда театралничи под вода, демонстрирайки разнообразни модели бански костюми.

На една от подводните фотосите Хадид е снимана в оранжев бански костюм, на който ясно се вижда името на марката. На друга фотография тя носи блестящо розов комплект с висока талия, а на трета - в сходен черен бански.

„ Да имаш опция да работиш във вода е парадайс “, написала е Хадид към поста, набрал съвсем 1,5 милиона лайкове. Автор на фотосите е известната английска фотографка Шарлот Уелс, която сътрудничи на огромни издания като Vogue, Dazed и The New York Times. Феновете се възхитиха на фотосите на супермодела и показаха възторга си от фрагментите в мненията. „ Най-добрият модел! “, „ Боже, изглеждаш съвършено “, „ Една от обичаните ми рекламни акции! " Трудно е да допускам, че си същинска ", написаха те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР