Американският щат Калифорния се готви за нова мощна буря, която

...
Американският щат Калифорния се готви за нова мощна буря, която
Коментари Харесай

Калифорния се готви за мощна буря, която ще удари по време на наградите „Грами”

Американският щат Калифорния се готви за нова мощна стихия, която може да аргументи пагубни наводнения и свлачища, предадоха международните организации. Метеоролози предвиждат проливни дъждове в някои елементи на щата.
Прочетете още
Стихията ще засегне Калифорния в миг, в който Лос Анджелис се приготвя за церемонията по връчването на американските музикални награди " Грами ", на която се чака да участват доста звезди.

Местната метеорологична организация е оповестила окръзите Санта Барбара и Лос Анджелис за най-изложени на риск от несъразмерни превалявания през днешния ден и на следващия ден. Властите на двата окръга към този момент издадоха заповеди за евакуация на някои от жителите в най-изложените на риск зони. Заповеди за наложителна евакуация бяха издадени и за региона на Сан Хосе и за елементи от окръг Вентура.

На по-висока надморска височина проливните дъждове ще преминат в изобилен снеговалеж. Очаква се това да стане в Северна Калифорния и в Сиера Невада.

За региона на залива на Сан Франциско има предизвестие за рисково мощни ветрове, които биха могли да повалят дървета и да повредят електропроводи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР