Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше арестуван на

...
Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше арестуван на
Коментари Харесай

Рапърът A$AP Rocky беше арестуван на летището в Лос Анджелис

Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше задържан на интернационалното летище в Лос Анджелис поради пукотевица в Холивуд, осъществена предходната година, съобщи Асошиейтед прес, като цитира локалните управляващи. 

Изпълнителят, чието същинско име е Раким Майърс, е арестуван по съмнение за осъществено нахлуване с оръжие, оповестиха от полицията в Лос Анджелис в публикувано изказване. 

Рапърът, който е на 33 години, е търсен поради случай с огнестрелно оръжие от 6 ноември 2021 година след ожесточаване на спор. Той е упрекнат, че е стрелял с револвер против собствен прочут, който е бил леко ранен и по-късно е потърсил здравна помощ. Майърс дружно с още двама мъже са избягали. 

Потърсени за коментар, представители на рапъра не дадоха отговор. 

Няколко дни по-рано Ей Ес Ей Пи Роки беше сниман в Барбадос с приятелката си Риана. Пред януари двойката разгласи, че чака първото си дете. Бъдещите родители обаче не споделиха по кое време би трябвало да се роди бебето. 



Getty Images/Guliver (архив)

Рапърът пусна последния си албум преди четири години. Той притегли интернационалното внимание през 2019 година, откакто в продължение на месец беше арестуван в Швеция поради улично сборичкване.  Тогава Ей Ес Ей Пи Роки беше приет за отговорен по обвиняванията в нахлуване и получи “условна присъда ”, което означаваше, че няма да лежи още време зад решетките. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР