Американският президент „преби” Си Ен Ен в клип, публикуван в

...
Американският президент „преби” Си Ен Ен в клип, публикуван в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп „преби” Си Ен Ен в пародийно видео

Американският президент „ преби” Си Ен Ен в клип, оповестен в акаунта му в „ Туитър” в неделя сутринта.

Във видеото се вижда по какъв начин Тръмп се появява край кеч кръга, събаря на земята и стартира да постанова с юмруци мъж, чието лице е покрито с логото на телевизия Си Ен Ен.

#FraudNewsCNN #FNN pic.twitter.com/WYUnHjjUjg
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 2, 2017
Оригиналният клип е от 2007 година от шампионата „ Кечмания”. В него Тръмп, по това време единствено богат бизнесмен с прояви и в шоубизнеса, се „ сбива” с ръководителя на международната федерация по кеч Винс Макмеън.

Сега лицето на Макмеън е сменено с логото на Си Ен Ен. След това в долния десен ъгъл на екрана се появява логото „ Еф Ен Ен Измамническа новинарска мрежа” (FNN Fraud News Network), което прилича графично това на Си Ен Ен (CNN, Cable News Network).

Тръмп назначи наскоро брачната половинка на Винс Макмеън, Линда, отпред на държавна организация, отговаряща за дребния бизнес.

През последните дни американският президент ускори вербалните офанзиви против медии, а мненията му по адрес на публицисти още веднъж породиха дискусия.

„ Това е печален ден, в който президентът на Съединените щати окуражава насилието против репортери”, реагира представител на Си Ен Ен. Той назова държанието на Тръмп детинско и неприлично за поста, който заема.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР