Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Вашингтон не е предлагал

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Вашингтон не е предлагал
Коментари Харесай

Тръмп: Не сме предлагали разговори с Иран

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че Вашингтон не е предложил диалози с Иран и в случай че Техеран желае да договарят, ще би трябвало да поемат първата стъпка.
„ Фалшивите медии изнасят подправена информация, без да знаят дали Съединени американски щати са се опитвали да приготвят договаряния с Иран. Това са подправени публикации “, написа Тръмп в Twitter, като не сподели съответно за кои публикации приказва.
„ Иран ще ни се обадят в случай че са или в миналото бъдат подготвени. Междувременно тяхната стопанска система продължава да се срутва - доста тъжно за иранците “, написа още стопанинът на Белия дом.
Припомняме, че Тръмп постоянно сменя настроенията по отношение на Иран, което кара доста хора във Вашингтон да се притесняват, че той ще провокира спор със страната. Вчера Тръмп увеличи напрежението като в туит предизвести, че „ формалния завършек на Иран “ ще се състои, в случай че Техеран нападна Съединени американски щати.
Администрацията на Тръмп ползва напън върху страната, като се отдръпна от значимата интернационална договорка за контролиране на нуклеарното произвеждане на Иран и се опита да приключи значимия за Техеран експорт на нефт. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР