Американският президент Доналд Тръмп заяви, че новината за е публикувана

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че новината за е публикувана
Коментари Харесай

Тръмп: Новината за ваксината срещу COVID-19 беше забавена умишлено

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че новината за е оповестена след президентските избори, единствено с цел да не завоюва.
Федералната организация по медикаментите трябваше да разгласи по-рано не по политически аргументи, а с цел да бъдат избавени човешки животи, написа Тръмп в Twitter.
 Тръмп дефинира като „ страхотна вест ” тестванията на имунизацията на Pfizer Тръмп дефинира като „ страхотна вест ” тестванията на имунизацията на Pfizer
Американският президент Доналд Тръмп приветства " страхотната вест " в понеделник, че имунизацията, създадена взаимно от Pfizer и BioN...
В поредност от туитове Тръмп написа, че Американската организация за медикаментите и Демократическата партия изчакаха пет дни, с цел да разгласят успеваемостта на имунизацията, тъй като не желали той да завоюва с помощта на имунизацията.
" Ако Байдън беше президент, нямаше да има ваксина още четири години, нито Федералната организация по медикаментите би я одобрила толкоз бързо. " „ Бюрокрацията би унищожила милиони животи “, написа Тръмп.
Той също по този начин упрекна медиите, че " предвиждат резултатите от изборите " и че това е интервенция в изборите и би трябвало да носят отговорност за това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР