Американският президент Доналд Тръмп заяви, че американското правителство трябва да

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че американското правителство трябва да
Коментари Харесай

Тръмп поиска „голям процент“ от приходите по сделката за TikTok

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че американското държавно управление би трябвало да получи „ огромен % “ от приходите при сключването на съглашение за придобиването на китайската платформа TikTok от Microsoft в Съединени американски щати.

Според президента страната е разрешила реализирането на договорката и по тази причина заслужава част от сумата от нея, без значение дали тя ще бъде предоставена от Китай, или от учредения от Бил Гейтс американски софтуерен колос, съобщи „ Ройтерс “.

Вчера Microsoft публично удостовери за договарянията с приложението за видео наличие, за които в началото се появи информация предходната седмица. От компанията означават, че ще дадат опция и на други американски вложители да вземат присъединяване с миноритарни дялове.

В неделя Тръмп е дал на мениджмънта период от 45 дни за постигането на съглашение, а по-рано предизвести, че е податлив да забрани потреблението на TikTok, която неведнъж бе определяна като опасност за националната сигурност на Щатите. Именно това наложи и търсенето на американски притежател.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР