Американският президент Доналд Тръмп си постави оценка шест плюс за

...
Американският президент Доналд Тръмп си постави оценка шест плюс за
Коментари Харесай

Тръмп си постави отлична оценка за своята дейност като президент на САЩ

Американският президент Доналд Тръмп си сложи оценка " шест плюс " за своята активност като държавен глава за съвсем двете години, откогато е на власт, съобщи ТАСС, като се базира на телевизия " Фокс нюз ".

Попитан в изявление за " Фокс нюз " да оцени своята активност, Тръмп отговори: " Вижте, ненавиждам да върша това, само че ще го направя. Поставям си " шест плюс ". Това задоволително ли е? Мога ли да отида още по-високо ".

Той съобщи, че " прави отлична работа " като президен т, и даде за образец мощния растеж на американската стопанска система и напредъка в уреждането на обстановката на Корейския полуостров.

Тръмп изрази страдание във връзка решението си да не посети Арлингтънското национално гробище във Вашингтон в Деня на ветераните. " Трябваше да направя това ", сподели президентът, който рядко съжалява обществено за свои решения.

" Бях изключително ангажиран поради телефонни диалози ", изясни Тръмп, който беше неодобрен, че е нарушил традицията и не е поднесъл венец на Гроба на незнайния боец , както са правили неговите прародители на този ден.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР