Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Франция за нечестни, според него,

...
Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Франция за нечестни, според него,
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува Франция за митата върху вината

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Франция за нечестни, съгласно него, мита върху "страхотните " американски виновност, оповестява Агенция Франс Прес, представена от БНР.

Тръмп, който не използва алкохол, съобщи, че ще работи за по-широкото отваряне на европейските пазари за американското вино и още веднъж упрекна Франция в нечестни търговски бариери. По думите му Съединени американски щати таксуват с доста малко френските виновност, до момента в който Франция от своя страна постанова прекомерно огромни ставки на американските. Той се зарече да предприеме стъпки за поправянето на тази неправда и добави, че американски производители се оплакват, че виновността им доближават в Европа на "никаква цена ".

Междувременно Вашингтон и Брюксел се приготвят да стартират търговски договаряния за понижаване на митата за индустриални артикули и унищожаване на опасността от налагането на американски данъци върху европейските коли. Представители на Европейски Съюз обаче неведнъж обявиха, че няма да разискват въпроси от селското стопанство,
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР