Американският президент Доналд Тръмп обяви за лъжа задържането на 17

...
Американският президент Доналд Тръмп обяви за лъжа задържането на 17
Коментари Харесай

И Тръмп обвини Иран в лъжа за шпионите на ЦРУ

Американският президент Доналд Тръмп разгласи за неистина задържането на 17 шпиони в Иран , за които се твърди, че са подготвени в Централното разследващо ръководство.

" Посланието на Иран за залавянето на шпиони на Централно разузнавателно управление на САЩ е изцяло погрешно ", изясни Тръмп в Туитър и в изказването на Иран няма и " дума истина ".

" Просто повече неистини и агитация (както за сваления им дрон ) на религиозния режим, който се разпада и няма визия какво да прави ", написа той.

Американският президент съобщи, че иранската " стопанска система е мъртва и ще стане доста по-лошо . Иран е цялостна неразбория. "

The Report of Iran capturing CIA spies is totally false. Zero truth. Just more lies and propaganda (like their shot down drone) put out by a Religious Regime that is Badly Failing and has no idea what to do. Their Economy is dead, and will get much worse. Iran is a total mess!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 22, 2019  Помпео: Иранският режим от дълго време лъже
Помпео: Иранският режим от дълго време лъже

Помпео повтори, че Съединени американски щати не желаят война с Иран

По-рано през днешния ден, ръководителят на отдела за битка с тероризма на иранското министерство за разузнаване разгласи на конференция, че съд в Иран е осъдил 17 души, упрекнати за шпионаж в интерес на Съединени американски щати .

Според изказването, шпионите събирали информация за жизненоважните уреди на Иран и са обучавани от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Миналата седмица Тръмп разгласи, че американски транспортен съд е свалил ирански безпилотен аероплан в Ормузкия проток, който съгласно американското военно командване е прелетял прекомерно близо.
 Иран разрушил шпионска мрежа на Централно разузнавателно управление на САЩ
Иран разрушил шпионска мрежа на Централно разузнавателно управление на САЩ

Представител на ведомството удостовери, че някои от задържаните са наказани на смърт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР