Американският президент Джо Байдън за пореден път не пропусна да

...
Американският президент Джо Байдън за пореден път не пропусна да
Коментари Харесай

Гафове без край: Възрастният лидер на свободния свят отново стана за смях в най-критичния момент

Американският президент Джо Байдън за следващ път не пропусна да сгафи по време на изказване, като назова вицепрезидентът Камала Харис „ първата дама “. Байдън се оплете като пате в калчища, до момента в който се опитваше да изясни, че Харис не е с него, за какво брачният партньор й е дал позитивна проба за COVID-19.
“Имаше дребна смяна в проекта за през днешния ден, тъй като брачният партньор на първата дама се е заразил с ковид “, изясни 79-годишния американски президент. На видео, уловило гафа се вижда, че човек от екипа на Байдън го поправя и всички избухват в смях. Това е следващият гаф на президентът, които изключително доста зачестиха през последните седмици. От началото на войната в Украйна Байдън разгласи пред американския Конгрес, че „ Путин може да окупира Киев, само че в никакъв случай няма да завоюва сърцата на иранския народ “.
Джо Байдън " блесна " и с друга демонстрация през днешния ден, откакто назова съветския си сътрудник Владимир Путин " боен нарушител " поради дейностите му в Украйна. След като беше запитан дали Путин е военнопрестъпник, Байдън в началото отговори, че към момента не е подготвен да го дефинира като подобен, само че единствено минути по-късно той сподели: " Смятам, че той е боен нарушител ". Според представителят на Белия дом Джен Псаки тази оценка се дължи на " варварските дейности на жесток деспот в границите на нахлуване над непозната страна ". Според Псаки Русия не подхваща каквито и да е дейности за деескалация на военното й нахлуване над Украйна, макар продължаващите мирни договаряния сред Киев и Москва. Joe Biden says "the First Lady's husband has tested positive for covid. "

Somebody off to the side is then forced to remind him that is in fact him lmfao. — Greg Price (@greg_price11) Псаки също по този начин означи, че има обособен юридически развой, с цел да се дефинира дали Путин е нарушил интернационалното право и е направил военни закононарушения. Този развой сега е в ход в Държавния департамент, сподели тя. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков реагира неотложно на мненията, като упрекна Байдън в " неприемлива и непростима изразителност ".
По-рано през днешния ден Сенатът на Съединени американски щати одобри единомислещо резолюция, която осъжда съветския президент Владимир Путин като военнопрестъпник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР