Американският президент Джо Байдън твърди, че се противопоставя на руския

...
Американският президент Джо Байдън твърди, че се противопоставя на руския
Коментари Харесай

Тръмп: Президентът Байдън е марионетка на Путин и Си Дзинпин

Американският президент Джо Байдън твърди, че се опълчва на съветския си сътрудник Владимир Путин, само че в действителност е марионетка на съветския президент и китайския президент Си Дзинпин. Това заяви бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в обществената си мрежаTruth Social. Той коментира годишната реч на Байдън пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса на САЩ 

" Той сподели, че съм се преклонил пред съветския водач. Той им даде всичко, в това число Украйна. Аз взех " Северен поток 2 ", а той им го даде. Той беше марионетка на Путин, на китайския ръководител Си Дзинпин, за съвсем всички водачи “, написа Тръмп на страницата си в обществената мрежа. „ Байдън не се опълчи на Путин. Той даде на Путин Украйна “, прибавя Тръмп. Според него спорът в Украйна е почнал заради обстоятелството, че съветският президент Владимир Путин като че ли „ не почита Байдън “.

„ Това в никакъв случай нямаше да се случи по време на администрацията на Тръмп “, написа някогашният президент. Байдън, говорейки вечерта на 7 март пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса на Съединени американски щати с годишната си тирада за положението на Съюза, изрази мнение, че Украйна е в положение да спре Русия с помощта на доставките на оръжия от Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР