Американският посланик в Москва Джон Съливан ще отпътува тази седмица

...
Американският посланик в Москва Джон Съливан ще отпътува тази седмица
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ в Москва отива на консултации във Вашингтон

Американският дипломат в Москва Джон Съливан ще отпътува тази седмица за Съединени американски щати „ за консултации”, заяви посолството, представено от Агенция Франс Прес.

Това се случва, откакто Москва „ препоръча” Съливан краткотрайно да се прибере в родината си заради обтягащите се връзки Вашингтон - Москва, отбелязва БГНЕС.

" Посланик Съливан се завръща в Съединени американски щати за съвещания тази седмица ", се показва в изказване на американската дипломатическата задача в Москва, изпратено до Франс прес. Агенцията цитира посланика, който споделя, че би трябвало да " приказва непосредствено " с висши чиновници на страната за връзките Съединени американски щати - Русия.

Наскоро Съливан беше представен, че не има намерение да напуща страната макар рекомендациите на Москва да отиде във Вашингтон за съвещания, заяви порталът Axios, базирайки се на свои източници.

Според изданието Съливан се придържал към позицията, че съветската страна би трябвало да го " принуди " да си тръгне, в случай че желае той да напусне Москва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР