Американският посланик Херо Мустафа откри в Бургас пилотна за страната

...
Американският посланик Херо Мустафа откри в Бургас пилотна за страната
Коментари Харесай

Херо Мустафа откри Американска бизнес академия за дами в Бургас

Американският дипломат Херо Мустафа откри в Бургас пилотна за страната Американска бизнес академия за дами. Събитието се състоя в Медицинския факултет на Университета „ Проф. доктор Асен Златаров”. Бизнес академията е част от новата световна стратегия AWE (Академия за дами предприемачи), основана от Бюрото за обучение и просвета към Държавния департамент на Съединени американски щати. Това заяви Нова ТВ.

Програмата има за цел да поддържа дами, които желаят да развиват личен бизнес, без значение от това - къде живеят по света. Инициатор за основаването на Академията е съветникът на президента на Съединени американски щати Иванка Тръмп. В България програмата се реализира със съдействието на Посолството на Съединени американски щати и Университета „ Проф. доктор Асен Златаров” в Бургас.

„ Имам огромна вяра, че този план ще промени живота на дамите, които вземат участие в него. Дамите ще преминат лекции и на практика занимания, ще разработят свои бизнес хрумвания, а трите най-хубави ще бъдат подкрепени с 10 000 долара”, осведоми Мустафа.

Ръководителят на Академията проф. Сотир Сотиров сподели, че са селектирани 30 дами за присъствено и още толкоз за онлайн образование.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР