Американският писател Джон Джоузеф Моринджър, който помага на принц Хари

...
Американският писател Джон Джоузеф Моринджър, който помага на принц Хари
Коментари Харесай

Писателят, помагал за написването на мемоарите на принц Хари, отговори на критиките за неточности в книгата

Американският публицист Джон Джоузеф Моринджър, който оказва помощ на принц Хари да напише записките си " Резервен " ( " Spare " ), отговори рецензиите за грешки в книгата, заяви Скай нюз.

Носителят на премията " Пулицър " разгласява поредност от туитове.

В записките си принц Хари се назовава потомък на британския крал Хенри Шести (1421-1471). Читателите обаче виждат, че монархът е имал единствено един наследник - Едуард, който умира на 17-годишна възраст през 1471 година, без да остави наследници.

В друга част на книгата херцогът на Съсекс споделя, че е предложил през 2018 година да закупи билет първа класа от новозеландската самолетна компания " Еър ню зиланд " от Мексико до Обединеното кралство за Томас Маркъл, бащата на брачната половинка му. Превозвачът обаче изясни, че в никакъв случай не е осъществявала полет сред двете страни.

Скай нюз отбелязва, че Моринджър дава отговор на тези изказвания с откъс на Хари от " Резервен ". " Каквито и да са аргументите ми, паметта си е моята памет, тя прави това, което прави, събира и съхранява, както откри за добре, има толкоз истина в това, което си припомням и по какъв начин го помня, колкото и в по този начин наречените справедливи обстоятелства ", се споделя в цитата, оповестен в Туитър.

В различен пост 58-годишният публицист се базира на американската поетеса Мери Кар, която споделя: " Границата сред паметта и обстоятелството е толкоз размита, колкото сред интерпретацията и обстоятелството ".

Мемоарите на сина на английския крал Чарлз Трети и Даяна излязоха на 10 януари. От книгата са купени над 1,43 милиона копия единствено в първия ден, което я прави най-бързо продаваната нехудожествена литература в историята, настояват издателите й. Според английски медии хонорарът на Хари възлиза на 20 милиона щатски $.

В тома херцогът на Съсекс признава, че е употребявал кокаин и разказва в детайли по какъв начин е изгубил девствеността си, по какъв начин е умъртвил 25 души, до момента в който е служил в Афганистан, а също по този начин дава детайлности за спорове в кралското семейство.

Всички тези разкрития бяха доста сериозно признати в Обединеното кралство, като утвърждението за Хари падна до рекордно ниско равнище. Водещи локални медии остро подлагаха на критика принца, който се реалокира в Съединени американски щати през 2020 година със брачната половинка си - американката Меган Маркъл. Те считат разкритията му за удар върху кралското семейство и английската монархия като цяло.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР