Американският F-15C Eagle, който съставлява половината от всички изтребители на

...
Американският F-15C Eagle, който съставлява половината от всички изтребители на
Коментари Харесай

САЩ признаха категоричното превъзходство на Су-57 срещу F-15C

Американският F-15C Eagle, който съставлява половината от всички изтребители на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, не може да се опълчи на съветския изтребител пето потомство Су-57 без сериозна рационализация, написа американското списание The National Interest.

Авторите на публикацията признават, че Су-57 превъзхожда доста изтребители в света по маневреност и въоръжение. За да може да се опълчи на съветския аероплан, F-15C би трябвало да бъде съществено осъвременен и да бъде екипиран с ново въоръжение.

Изданието отбелязва, че американският изтребител може да получи разработвания от компанията Lockheed Martin модул Legion, който ще " сведе до нула всички преимущества на Су-57 в стелт технологията " и ще разреши нанасяне на удари по изтребителя.

В същото време в публикацията се акцентира, че " Су-57 ще оцелее при първия залп и F-15C ще остане в неизгодно състояние спрямо извънредно маневрения съветски изтребител ". Допълва се, че преимуществото ще е за съветския аероплан и оцеляването на водачите на американския изтребител ще зависи единствено от техния професионализъм. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР