Американският боксьор Флойд Мейуедър и швейцарският луксозен бранд Hublot пуснаха

...
Американският боксьор Флойд Мейуедър и швейцарският луксозен бранд Hublot пуснаха
Коментари Харесай

Тузарски часовник за близо 30 000 долара бе промотиран от боксьор, влязъл в историята по спечелени пари

Американският боксьор Флойд Мейуедър и швейцарският първокласен бранд Hublot пуснаха лимитирана серия часовници.

40-годишният Мейуедър се трансформира в първия състезател в историята, който печели 1 милиарда $. Това се случи след багра му с ирландеца Конър МакГрегър, по време на който Флой победи с механически нокаут.

" Hublot – това е марка-победител ", съобщи Мейуедър на презентация в Mandarin Oriental Hotel в Лас Вегас, написа Forbes. " Той е обвързван с доста спортисти и актьори, които са спечелили в живота “, добавя той.

Часовникът, който носи името The Big Bang Unico TMT, ще се предлага в две модификации: хронограф с корпус от въглеродно влакно с детайли от жълто злато и сапфири, а също по този начин и във вид напълно от злато.

На циферблата е нанесено логото TMT – марката на Мейуедър. На противоположната страна е показана друга монограма – мантрата на Мейуедър: TBE, The Best Ever.

Този часовник е екипиран с черна кожена каишка от телешка кожа със златни копчета, наподобяващи боксьорските къси панталони, в които Мейуедър надделя МакГрегър.



The Big Bang Unico TMT Carbon Fiber ще бъде пуснат на пазара единствено в 100 екземпляра. Цената му е 28 300 $.



Освен това Hublot ще пусне 10 номерирани бройки, изпълнени напълно в жълто злато и украсени с диаманти с общо тегло 4.85 карата. Тези часовници ще костват 93 700 $.

Всички модели ще вървят в комплект с боксьорска ръкавица, подписана от самия Мейуедър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР