Американският актьор Том Ханкс, който се излекува от COVID-19 заедно

...
Американският актьор Том Ханкс, който се излекува от COVID-19 заедно
Коментари Харесай

Том Ханкс защити дете, защото се казва Корона

Американският артист Том Ханкс, който се излекува от COVID-19 дружно със брачната половинка си, написа писмо и изпрати подарък пишеща машина от марката " Corona " на момче от Австралия, което му се оплака, че го тормозят поради името му - Корона.
8-годишният Корона Де Врис написа прочувствено писмо на артиста от Toy Story и брачната половинка му Рита Уилсън, откакто се разболяха от вируса в Куинсланд, написа БГНЕС, базирайки се на BBC.
" Чух по новините, че вие и брачната половинка ви сте хванали ковид. Добре ли сте? ", написало момчето.
Той добави, че обича името си, само че в учебно заведение всички в последно време го наричали " ковид ". " Ставам доста печален и ядосан когато хората ме назовават по този начин ", споделило момчето.
В отговор Ханкс написал на детето писмо, което стартира по този начин: " Скъпи приятелю Корона, писмото ти накара жена ми и аз да се усещаме толкоз прелестно! Благодаря ти, че си толкоз добър другар - приятелите вършат другите да се усещат добре, когато са самите те се нуждаят от помощ ".
Актьорът изпрати подарък на новия си дребен другар - пишеща машина с марката " Corona ", която е употребявал по време на карантината си в Австралия.
" Мислех, че тази пишеща машина ще ти подхожда…използвай я с цел да продължим да си пишем ” приключва писмото си Ханкс.
Още: " Използват кръвта на Том Ханкс за коронавирусна ваксина "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР