Американските военни потвърдиха по-рано днес, че един от техните безпилотни

...
Американските военни потвърдиха по-рано днес, че един от техните безпилотни
Коментари Харесай

Тръмп отсече: Иран направи много голяма грешка!

Американските военни потвърдиха по-рано през днешния ден, че един от техните безпилотни самолети е бил свален, само че обявиха, че случаят е станал в интернационалното въздушно пространство, оспорвайки изказванията на Иран, че американският дрон е летял над иранска територия.

В тази връзка президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи първото си изказване по отношение на случая в профила си в " Туитър ". Тръмп написа единствено: " Иран направи доста огромна неточност! "

През май Тръмп предизвести Иран да не заплашва Съединени американски щати. " Ако Иран желае да се бие, това ще бъде формалният завършек на Иран. Никога повече не заплашвайте Съединени американски щати! ", написа тогава той в профила си в обичаната си обществена мрежа.

" Иранските информации, че безпилотният аероплан е бил над Иран, са подправени ", настоя военноморският капитан Бил Ърбън, който е представител на Централното командване на Съединени американски щати.

" Това беше непровокирана офанзива против американски дрон в интернационалното въздушно пространство ", добави Бил Ърбън.

Той сподели, че свалянето на безпилотния уред е станало в интернационалното въздушно пространство над Ормузкия пролив към 2:35 часа българско време тази заран. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР