Американските военни не успяха да спрат вражеския дрон, който уби

...
Американските военни не успяха да спрат вражеския дрон, който уби
Коментари Харесай

САЩ сбъркаха вражеския дрон като свой собствен при смъртоносна атака в Близкия изток

Американските военни не съумяха да спрат вражеския дрон, който умъртви трима от нейните военнослужещи, откакто го сбъркаха с американски дрон, който се приближи до база покрай границата на Йордания със Сирия по същото време, сподели американски чиновник.

Предварителната оценка беше оповестена, защото Съединени американски щати считат отговора си на офанзивата, осъществена през уикенда, първата, която умъртви американски бойци след израелската Войната на Хамас, която стартира на 7 октомври, провокира вълна от офанзиви от обединени от Иран групи против американските сили в района.

Американските военни към момента се опитваха да схванат по-добре случая и метода, по който еднопосочният атакуващ дрон е в положение да аргументи толкоз доста жертви, споделиха публични лица.

„ Опитваме се да разберем по какъв начин еднопосочен атакуващ дрон е съумял да избегне нашата отбрана “, сподели говорителката на Пентагона Сабрина Сингх.

Атаката в неделя, при която чиновници на защитата на Съединени американски щати споделиха също, че е ранила минимум 40...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР