Американските власти разшириха санкциите срещу Руската федерация, като по-специално се

...
Американските власти разшириха санкциите срещу Руската федерация, като по-специално се
Коментари Харесай

САЩ разшириха санкциите срещу Русия, ще има и още

Американските управляващи разшириха глобите против Руската федерация, като по-специално се вкарват ограничавания против кораба " Фортуна ", който взе участие в построяването на газопровода " Северен поток-2 ", и неговия притежател, компанията KBT-Rus. Това се оповестява на уеб страницата на Министерството на финансите на Съединени американски щати.
Освен това влизат съветската компания " Рустанкер ", както и танкерите " Максим Горки " и " Сиера ", които съгласно Вашингтон плават под съветски байрак.
 Руската платформа за връзка Телеграм е блокирала стотици апели за принуждение в Съединени американски щати Руската платформа за връзка " Телеграм " е блокирала стотици апели за принуждение в Съединени американски щати
Модераторите на обществената платформа за връзка " Телеграм “ са блокирали стотици обществени апели за принуждение по време на безре...
След като по-рано през днешния ден немският тръст Bilfinger SE, заради опасността от наказания на Съединени американски щати, реши да откаже присъединяване в плана " Северен поток-2 ", швейцарската компания Zurich Insurance Group също спря да дава застрахователни услуги, подлежащи на наказания от Съединени американски щати по отношение на построяването на газопровода.
Държавният секретар Майк Помпео съобщи, че Съединени американски щати обмислят според закона " За противопоставяне на съперниците на Америка посредством наказания ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР