Американските сенатори от двете основни партии - Републиканската и Демократическата,

...
Американските сенатори от двете основни партии - Републиканската и Демократическата,
Коментари Харесай

Американски сенатори искат ограничения за Саудитска Арабия със закон

Американските сенатори от двете съществени партии - Републиканската и Демократическата, показаха законопроект, предусещащ ограничавания за Саудитска Арабия по отношение на убийството на журналиста Джамал Кашоги и обстановката в Йемен, гласи документ, оповестен на уеб страницата на Парламента.
Авторите на законопроекта изискват управлението на Съединени американски щати да преразгледа връзките си със Саудитска Арабия, като оцени обстановката със спазването на правата на индивида в страната, както и дейностите му в подтекста на обстановката в Йемен. Документът планува отвод за издаване на визи на Съединени американски щати на представители на държавното управление на Саудитска Арабия, ограничение на достъпа до собствеността на тази страна в Съединените щати и действието на лицензополучателите, само че не планува ограничавания за доставката на оръжие, съобщи БГНЕС.
" Поведението на Саудитска Арабия би трябвало да се промени. Моят междупарламентарен законопроект се отнася до напрежението в нашите страни. Той ще има доста забележителен резултат в миг, когато има доста хрумвания, само че малко проекти ", написа един от създателите на законопроекта, републиканецът Джим Рич в Туитър.
Според медиите комисията по външни работи на Сената може да прегледа законопроекта още идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР