Американските легенди Боб и Майк Брайън няма да участват в

...
Американските легенди Боб и Майк Брайън няма да участват в
Коментари Харесай

Боб и Майк Брайън пропускат US Open, Клайстерс с уайлд кард и на двойки

Американските митове Боб и Майк Брайън няма да вземат участие в шампионата на двойки мъже на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис, което евентуално значи наближаващ завършек на забележителната кариера на 42-годишните братя близнаци. Брайън завоюваха пет от 16-те си трофеи от шампионатите от “Големия шлем” в Ню Йорк, за последно през 2014 година. Майк победи в шампионата и през 2018 в тандем с Джак Сок, когато Боб се възстановяваше от интервенция на тазобедрената става.

Междувременно Американската тенис асоциация (USTA) разгласи участващите в шампионатите на двойки мъже и двойки дами, в това число и получилите " уайлд кард ". Трикратната шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати Ким Клайстерс получи " уайлд кард " на двойки. Тя има такава и на сингъл, с цел да означи завръщането си в шампионатите от “Големия шлем”.

Надпреварата в Ню Йорк стартира с шампионатите на сингъл на 31 август, а двойките започват на 2 септември. Участниците при дуетите са понижени на 32-ма поради редуцирането на участниците поради пандемията от ковид. Клайстерс ще играе на двойки дружно с Хейли Баптист (САЩ).

Сестрите Серина и Винъс Уилямс също не са измежду участничките на двойки дами.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР