Американски таблоиди излязоха с новината, че Хейли Бийбър, половинката на

...
Американски таблоиди излязоха с новината, че Хейли Бийбър, половинката на
Коментари Харесай

Официално изявление: Ще става ли Джъстин Бийбър баща?

Американски таблоиди излязоха с новината, че Хейли Бийбър, половинката на канадската суперзвезда Джъстин Бийбър е бременна с първото им дете. Двамата са семейство от две години и почитателите им са в трескаво очакване на новината. 

Виж още: Да си мегазвезда и да нямаш пари даже за храна! Историята на Джейсън Момоа

Е, истината се оказа много по-различна. Хейли Бийбър не е бременна. " Знам, че ще унищожава вашата историйка, само че не, не съм бременна. И апелирам ви спрете да пишете подправени вести, базирайки се на ваши " източници " и се фокусирайте върху в действителност значимото ", написа хубавицата в Instagram.

Виж още: Разцъфтява с всеки минал ден: бременната Емили показа обаятелен кадър

Обръщението е към едно съответно издание, само че би трябвало да подчертаем, че слуховете възможната бременност на Хейли циркулират в последните месеци на не едно място. А най-странното е, че те се появиха едвам месец, откакто Хейли съобщи пред италианското издание на Vogue, че с Джъстин не бързат да основават потомство.

Виж още: Краят на една легенда: Бритни Спиърс слиза от сцената, повече няма да пее пред аудитория

" Странното е, че аз постоянно съм желала да имам деца и то рано. Сега, когато към този момент съм омъжена, не изпитвам по-малко предпочитание. Просто съм амбициозно момиче с доста планове. И децата ще се случат, просто не в този момент ", съобщи тя. 

Виж още: Лиъм Хемсуърт тотално не помни за Майли, радва се на любовта с Габриела

Хейли и Джъстин са надлежно на 23 и 26 година Двамата си споделят " да " през 2018 година Двамата се срещат десетина години по-рано на почитател среща на Джъстин. През 2014 година се появяват първите клюки, че двамата са двойка. Тогава артистът таман се е разделил със Селена Гомес, само че това нито е тяхната първа, нито последна разлъка.

Изображение: https://www.instagram.com/justinbieber/
https://www.instagram.com/haileybieber/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР