Американски психолог разказа за един от основните признаци на изневяра

...
Американски психолог разказа за един от основните признаци на изневяра
Коментари Харесай

Психолог разкри как се разпознава изневярата и разбуни духовете в мрежата

Американски психолог описа за един от главните признаци на невярност в една връзка и провокира дискусия в мрежата, оповестява Daily Mirror.

Психологът Даниел Ейкън е разкрил метод за различаване на невярност на страницата си в обществената мрежа. Той счита, че един от главните признаци на изневярата е внезапната смяна в държанието на колегата. " Ако сътрудникът ви стартира да ви упреква в невярност без никакви доказателства или се тормози, че се сближавате прекалено много с някого, това нормално значи, че той самият изневерява. Той просто се тревожи, че и вие вършиме същото ", споделя Акон.
Папа Франциск: Извънбрачният секс не е измежду тежките грехове
По време на своя конференция неотдавна 84-годишният папа Франциск разкри кои грехове счита за най-сериозни. Извънбрачният секс не е с...
Прочети повече
Специалистът изяснява, че хората са склонни да проектират вътрешния си свят върху другите и да им приписват личното си държание. В същото време психологът прави спогодба, че този знак може да се окаже правилен единствено в случай че връзките сред сътрудниците преди този момент са били почтени и открити.

Въпреки че доста хора се интересували от думите на Ейкън, имало и такива, които не били съгласни с него. " Притеснявам се не тъй като самичък изневерявам, а тъй като се опасявам да не получа душевна рана незабавно щом се отворя изцяло пред индивида ", написа един от потребителите.

" Не мисля, че методът работи. Ами в случай че индивидът просто се тормози, че ще бъде зарязан? " - прибавя различен.

По-рано фамилният психолог Мишел Девани назова един от главните признаци на мъжката невярност. Според психолога този знак може да е страхът на мъжа да остави телефона си без контрол или да му сложи комплицирана ключова дума. Психологът също по този начин счита, че в случай че сътрудникът се е трансформирал внезапно, тогава вероятността от странични връзки нараства.
Ако видите, че жена ви прави ТЕЗИ неща, евентуално си има различен
Ако стартирате да усещате смяна в държанието на брачната половинка ви и оттегляне от нейна страна, обикновено е да започнете да се съмнявате в...
Прочети повече
За невярност може да приказва трагично промененият метод на живот на колегата. Например, човек, който е привикнал да спи дълго през уикендите, може да стартира да се буди по-рано и да тръгне по незабавни бизнес задания или срещи с другари.

Обикновено изневеряващият човек става недоверчив и стартира нападателно да охранява територията си, означи психологът. Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на обществено място може да е доказателство за невярност. В отговор на въпроса, къде е бил, може да последват експанзия и обвинявания към дамата, че му устройва разпити.

За тези, които се съмняват във верността на своя сътрудник, Девани предлага да приказват намерено с него за възприятията си и в случай че е допустимо, да събират информация от другари и родственици.

 
Фразите, които издават, че той ви изневерява
Мъжете, които изневеряват, нормално прикриват измяната си по еднакъв метод. Ето кои са фразите, които най-често употребяват....
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР