Американската централна европейска военна инсталация, авиобаза Рамщайн в Германия е

...
Американската централна европейска военна инсталация, авиобаза Рамщайн в Германия е
Коментари Харесай

Руско учение задейства система за отговор на ядрена атака в американската база Рамщайн в Германия

Американската централна европейска военна апаратура, авиобаза Рамщайн в Германия е алармирала на 12 декември своя личен състав за " действително изстрелване на ракети в европейския спектакъл " на военни дейности, с цел да оцени по-късно случая като " част от обучение ", без да даде информация по отношение на това, което е провокирало предизвестието, оповестява " Спутник ".

Руско военно обучение е провокирало балистично " предизвестие за изстрелване на ракета " оповестяват голям брой американски чиновници по защитата, представени от СиЕнЕн.

На 12 декември личният състав в базата, както и в близките региони, е получил компютъризирани вести за сигнала за паника, като предизвестие за ракета също звучи в Рамщайн посредством система от високоговорители .

Според чиновници, първичната оценка е, че случаят може да е провокиран, когато американски разследващи спътници са разпознали изстрелване .

Според цитираните източници спътниците, проследяващи инфрачервената диря от балистични ракети, са открили, че четири междуконтинентални ракети са изстреляни от подводница в Охотско море край Западна Русия в събота.
 Русия се похвали с ново сполучливо тестване на хиперзвуковата ракета
Русия се похвали с ново сполучливо тестване на хиперзвуковата ракета " Циркон "

Поразила е условна цел на разстояние от 350 км

С изказване, американската войска в Европа разяснява, че американските военни " са получили сигнал посредством система за ранно предизвестие за действително изстрелване на ракети. Контролният център е следвал верните процедури и е работил навреме да дава бързи и точни вести на целия нужен личен състав. "

Без категорично да се загатва изстрелване на съветски ракети, в изказването на американските военновъздушни сили се споделя: " Изстрелването на ракети бе несъмнено като част от районно обучение и след минути контролният център още веднъж следваше подобаващи процедури и даде обновени уведомления. Ние поредно и постоянно следим за всевъзможни закани за нашите сили и нашите съдружници . "

Цитиран е чиновник, който удостоверява, че съветските военни са издали " уведомление за въздухоплаватели ", обхващащо интервала, в който се е случил случаят, предупреждавайки за идна активност в избрания регион .

Когато случаят се е случил в базата, командването на центъра издава изказване на страницата си във Фейсбук до военната общественост в региона, потвърждавайки, че командният пункт на авиобазата Рамщайн е известен посредством система за предизвестие за " действително изстрелване на ракети в европейският спектакъл ".

Проведена е " вярна процедура " и са издадени " точни уведомления " на личния състав във военната общественост в Кайзерслаутерн. Изстрелването на ракета бързо е оценено като част от подготвително обучение и " не опасност за региона на KMC ". Не са оповестени детайлности за това, какво е задействало сигнала.
 НАТО и Русия са все по-близо до произшествия провокиращи война
НАТО и Русия са все по-близо до произшествия провокиращи война

Десетки висши пенсионирани дипломати и офицери от Съединени американски щати, Русия и Европа приканват за незабавен разговор

Американски чиновник в защитата отбелязва, че случаят е притеснителен, защото постоянно има капацитет за неверни калкулации . Няма мнения или публични изказвания от съветски военни.

Настоящият сигнал за авиобаза Рамщайн припомня на година, на фона на скок в напрежението сред Съединени американски щати и Северна Корея.

Ранен утринен сигнал неправилно е предизвестил за офанзива с балистични ракети в Хавай по това време, с предизвестие, изпратено на мобилни телефони от Агенцията за ръководство на изключителни обстановки в Хавай. Въпреки че предизвестието е анулирано 38 минути след издаването му, то провокира суматоха .

Впоследствие длъжностните лица обявиха, че предизвестието е резултат от човешка неточност, отхвърляйки всевъзможни спекулации за хакери или забъркано задгранично държавно управление .
 Русия, Китай и Съединени американски щати - опасност за сигурността на Северния полюс
Русия, Китай и Съединени американски щати - опасност за сигурността на Северния полюс

Това се показва в отчет за оценка на риска на военното разузнаване на Дания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР