Американската тенисистка Серина Уилямс се разголи буквално и преносно пред

...
Американската тенисистка Серина Уилямс се разголи буквално и преносно пред
Коментари Харесай

Серина Уилямс се разголи буквално и преносно

Американската тенисистка Серина Уилямс се разголи безусловно и преносно пред новия брой на стилното списание Harper`s Bazaar.
 Серина Уилямс санкционирана за увреждане на тревата на Уимбълдън
В материала Серина споделя доста персонални неща, като претърпяното след финала на Откритото състезание на Съединени американски щати преди година. Тогава тя подвигна скандал на рефера Карлос Рамос, наричайки го " апаш " и в последна сметка загуби от Наоми Осака. Тя още веднъж се оплаква от сексизъм и расизъм в спорта.

" Как можаха по този начин да разбият играта ми? Ако бях мъж, надали щях да попадна в такава обстановка. Ходих на терапевт. Дълго време не бях подготвена да хвана още веднъж ракетата в ръка ", споделя Серина, която беше освирквана по време на награждаването.

" Чувствах, че би трябвало да се извиня на Осака и й написах писмо. Повторих думите си от корта, че й поисквам дълга и сполучлива кариера и че ще бъда най-големия й почитател ", споделя Серина. Отговорът на Осака обаче я разплакал. В него тя й написа да продължава да се бори и да бъде гласът на смяната.

" Тогава хванах още веднъж ракетата, с цел да бъда гласът на всички дами, които заслужават повече ", приключва Серина, която се класира през вчерашния ден на 1/2-финалите на " Уимбълдън ".

37-годишната американка, сложена под №11, надделя след здрава борба сънародничката си Алисън Риск с 6:4, 4:6, 6:3 за 97-ата си победа в " Ол Инглънд Клъб ". Преследващата рекордна 24-а купа на сингъл от “Големия шлем ” Серина ще спори за място на финала с чехкинята Барбора Стрицова или огромната вяра на домакините от Англия Йохана Конта (№19 в схемата).

Също през вчерашния ден, Серина преодоля и втория кръг в шампионата при смесените двойки, откакто с колегата си Анди Мъри надиграха поставените под №14 Фабрис Мартен (Франция) и Ракел Атауо (САЩ) със 7:5, 6:3.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР