Американската рок легенда Брус Спрингстийн обяви в сряда, че ще

...
Американската рок легенда Брус Спрингстийн обяви в сряда, че ще
Коментари Харесай

Брус Спрингстийн отлага турнето си за догодина

Американската рок легенда Брус Спрингстийн разгласи в сряда, че ще отсрочи остатъка от турнето си през 2023 година за идната година, защото се възвръща от лекуване на пептична язва. 74-годишният артист " продължава да се възвръща устойчиво " и ще продължи лекуването до края на годината по съвет на доктор, се споделя в изказване от негово име. „ Благодаря на всички мои другари и почитатели за положителните пожелания, поощрение и поддръжка, оправям се и нямам самообладание да ви видя през идната година “, увери той.


Изпълнителят е на турне със своята E Street Band от началото на годината. Но по-рано този месец той разгласи, че отсрочва септемврийските си концертни дати в Съединени американски щати заради болестта си. Той също по този начин отсрочи две представления през август.

„ Пренасрочените дати за всяко от шоутата за 2023 година, в това число тези, отсрочени по-рано този месец, ще бъдат оповестени идната седмица, всички ще се проведат на в началото плануваните места “, се споделя в изказването в сряда. Всеки, който не може да участва на новите дати, ще може да изиска възобновяване на сумата.

Артистът, извършил мега шлагери като " Born to Run " и " Dancing in the Dark ", е продал над 150 милиона записи.

Пептичните язви са отворени рани, които се развиват върху вътрешната стомашна лигавица и горната част на тънките вътрешности. Най-честият признак е коремна болежка.

Настоящото турне на Спрингстийн е първото с E Street Band от 2017 година насам. Певецът бе на път през по-голямата част от 2023 година Той прекоси Съединени американски щати, преди да поеме във Англия и Европа, след което се върна в Щатите през август. Точно преди да разгласи язвата си, той извърши без спиране тричасов концерт в родния си щат Ню Джърси при цялостна луна в края на лятото, като в един миг разпори ризата си за наслада на десетки хиляди почитатели. Спрингстийн е прочут със своите маратонски шоута, най-дългото от които продължи над 4 часа в Хелзинки през 2012 година /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР