Американската поп група NSYNC (Ен Синк), от която тръгна Джъстин

...
Американската поп група NSYNC (Ен Синк), от която тръгна Джъстин
Коментари Харесай

NSYNC ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Американската поп група NSYNC (Ен Синк), от която потегли Джъстин Тимбърлейк, ще получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. Церемонията по откриването на паметния знак ще се организира на 30 април, разгласи във вторник Холивудската комерсиална камара.

Квартетът NSYNC е в състав Тимбърлейк, Ланс Бас, Крис Къркпатрик, Джоуи Фатън и Джей Си Шазе. Основана е в Орландо (щата Флорида) през 1995 година Групата доближава върха на славата си след 2000 година, албумите й в Съединени американски щати бяха с общ тираж от над 30 млн. копия.

Бандата беше номинирана за " Грами " осем пъти, в това число за най-хубав запис на годината " Bye Bye Bye " и най-хубав поп албум " Celebrity " през 2001 година

След разпадането на групата през 2002 година Тимбърлейк направи сполучлива соло кариера, издавайки пет албума и печелейки " Грами " 10 пъти. През февруари той записва диска " Man of the Woods " и се готви за международно турне. Той и другите членове на поп квартета не са оповестили проекти да се съберат още веднъж.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР