Американската певица Риана съди баща си Роналд Фенти за използването

...
Американската певица Риана съди баща си Роналд Фенти за използването
Коментари Харесай

Риана съди баща си, ето защо

Американската певица Риана съди татко си Роналд Фенти за потреблението на марката й Fenty за търговски цели, оповестява Variety.

Риана, чието пълно име е Робин Риана Фенти, е обвинила баща си в създаването на компания за намиране на таланти Fenty Entertainment. Според певицата, баща й не е обръщал внимание на многократните искания да не използва името й за печалба. В делото се посочва също, че Fenty Entertainment е обявила за връзки с Rihanna заради набирането на средства.

Освен това, Роналд се опитал да регистрира името Fenty за хотелска верига, но компанията на Rihanna го направила преди него. Той също така се опитал да договори турне на певицата в Латинска Америка със SBS Entertainment, която му предлагала повече от 15 милиона долара.

В иска си Риана изисква от съда да забрани на Роналд Фенти да извършва дейност от името на дъщеря си и да я представлява, както и да използва марката Fenty.

Певицата е родена в Сейнт Майкъл в Барбадос през 1988 година. На 17-годишна възраст тя се премества в Съединените щати, подписвайки договор със звукозаписното студио Def Jam. През 2008 г. е назначена за културен посланик на държавата, като нейните задължения включват насърчаване на туризма в страната.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР