Американската певица Никол Шерцингер влезе в открит флирт ръгбиста Бен

...
Американската певица Никол Шерцингер влезе в открит флирт ръгбиста Бен
Коментари Харесай

Шерцингер мърка на ръгбист: Отскоро съм свободна и съм готова за теб

Американската певица Никол Шерцингер влезе в открит флирт ръгбиста Бен Фодън по време на английското издание на шоуто X-Factor. Спортистът излезе като част от триото Try Star, дружно с други двама сътрудници от терените, като беше разкопчал ризата си напълно до пъпа.

Още с появяването му на сцената някогашната другарка на Григор Димитров се опули и стартира да гледа сластно Фодън, след което непосредствено стартира да флиртува с него, даже не толкоз скрито, предизвиквайки ужас в журито.

"Много съм възбудена и ми е необичайно. Бен, доста съм разчувствана от ризата ти. Много ми харесва по какъв начин свободно и намерено тя се вее към твоите изваяни гръдни мускули. Страхотен си, а аз неотдавна съм свободна и съм подготвена за ново премеждие ", съобщи без срам певицата, след което беше погледната с изненада от останалите в журито.

След малко кискане, тя се обърна към сътрудниците си и сподели: "Просто се майтапя, хора ", въпреки езикът на тялото ѝ да издаваше напълно друго. Певицата имаше връзка с Григор Димитров до началото на тази година, а публично раздялата им беше оповестена през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР