Американската певица Мелиса Вивиън Джеферсън, известна с псевдонима Лизо, се

...
Американската певица Мелиса Вивиън Джеферсън, известна с псевдонима Лизо, се
Коментари Харесай

Лизо е отстранена от потенциалния състав на предстоящия Супербоул

Американската певица Мелиса Вивиън Джеферсън, известна с псевдонима Лизо, се елементарни с фантазията да се показа пред публиката на Супербоул поради отправените към нея обвинявания в тормоз и дискриминация, заяви английският таблоид Daily Mail.

Според изданието, след абсурда уредниците на едно от най-големите спортни събития в Съединени американски щати – финала на шампионата в Националната футболна лига, са отдръпнали кандидатурата на рапърката в качеството ѝ на основен кандидат да пее в паузата сред полувремената на мача.

Преди дни три някогашни танцьорки от шоуто на Лизо я упрекнаха в основаването на враждебна работна среда и я съдят за дискриминация и тормоз.

35-годишната поп и рап звезда, която гради имидж на „ икона на боди-позитивизма “, обиждала подопечните си на тематика наддаване на тегло, а също по този начин омаловажавала правата им на расова и религиозна основа, настояват Кристъл Уилямс, Ноел Родригес и Ариана Дейвис. По-късно и някогашният изобретателен шеф на Лизо – Куин Уитни Уилсън, съобщи, че е била третирана по подобен метод. Появиха се и спомагателни недоволства от шестима нови обвинители, които са били част от турнето на певицата.

Сред простъпките на „ шефката “ било и незаплащане на труда на танцьорите.

Вътрешен човек от Националната футболна лига на Съединени американски щати е уведомил изданието, че освен това внимателно състояние разглеждането на опцията Лизо да изнесе шоу на Супербоул 2024 е отпаднало. „ Разговорите Лизо да е част от празненствата на полувремето или да извърши националния химн са мъртви в този момент, когато тя е в центъра на скандал “, твърди източникът след обвиняванията, които носителката на " Грами " изрично отхвърля.

Годишното шоу на Супербоул се продуцира от Roc Nation – звукозаписната компания, благосъстоятелност на 53-годишния рапър Джей Зи. След като делото против Лизо беше оповестено обществено,

той анулира своя иден фестивал Made In America, където тя трябваше да бъде хедлайнер.

Тъй като Лизо е отстранена от евентуалния състав на идния Супербоул, който ще се организира в Лас Вегас през февруари 2024 година, нейният екип е изправен пред нуждата от обезверена битка за избавяне на кариерата и репутацията ѝ.

Поне още шестима души от денс трупата на певицата Лизо я упрекнаха в неприятно отношение, откакто предходната седмица три нейни танцьорки подадоха правосъден иск против нея за полов тормоз и обиди.

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР