Американската певица и актриса Барбара Стрейзанд определя като лоша идея

...
Американската певица и актриса Барбара Стрейзанд определя като лоша идея
Коментари Харесай

Барбара Стрейзанд не одобри римейка на „Роди се звезда“

Американската певица и актриса Барбара Стрейзанд дефинира като " неприятна концепция " римейка на кино лентата " Роди се звезда " с присъединяване на Лейди Гага и Брадли Купър, заяви електронното издание на " Варайъти ", представено от Българска телеграфна агенция.

Стрейзанд дружно с Крис Кристоферсън взе участие в класиката, снимана през 1976 година

" Първо, когато чух, че филмът ще се снима още веднъж, се предполагаше, че ще вземат участие Уил Смит и Бионсе. Помислих си, че това е забавно... Изненадах се, когато видях какъв брой сходен е на версията, която направих през 1976 година, " споделя тя в изявление за австралийско телевизионно предаване.

Според Стрейзанд римейкът на " Роди се звезда " от 2018 година, режисиран от Брадли Купър, е " неприятна концепция ", само че признава, че не могат да се отрекат триумфите му.

Лейди Гага, която извърши основната роля, завоюва премия " Оскар " за ария от филм, а продукцията беше номинирана за най-хубав филм. Общите доходи в международен мащаб възлизат на 436 милиона щатски $, а песента " Shallow " се трансформира в безспорен шлагер.

Барбра Стрейзанд явно е трансформирала мнението си от 2018 година, когато даде обществено благословията си на " Роди се звезда " с Брадли Купър и Лейди Гага.

" Харесва ми. Мисля, че е превъзходен. (Гага) е превъзходна, " съобщи тогава тя пред изданието " Екстра ". Стрейзанд неведнъж се изказваше ласкаво за последната версия на продукцията.

Брадли Купър направи режисьорския си дебют с четвъртата версия на класиката " Роди се звезда ". Оригиналът с присъединяване на Джанет Гейнър и Фредерик Марч се появява по екраните през 1937 година Втората версия от 1954 година е с присъединяване на Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън в основните функции, а в третата от 1976 година си партнират Барбра Стрейзанд и Крис Кристоферсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР