Американската нефтогазова компания Noble Energy подаде част от дела си

...
Американската нефтогазова компания Noble Energy подаде част от дела си
Коментари Харесай

Американската Noble Energy продаде 7,5 % от дела си в израелския газов проект „Тамар“


Американската нефтогазова компания Noble Energy подаде част от каузи си в израелския газов план „ Тамар “ на различен участник от консорциума – компанията Tamar Petroleum, се споделя в известие на Noble Energy.

“Noble Energy афишира за затваряне на договорката за продажба на 7,5 % от дяловото присъединяване в газовото находище „ Тамар “ на шелфа на Средиземно море в Израел на компанията Tamar Petroleum Ltd ", се споделя в известието на американската компания.

Делът на Noble Energy в плана понижава до 25 %. Делът на Tamar Petroleum нараства до 16,75 % вследствие на договорката.
В планът за рандеман на газ от находището „ Тамар “ с изключение на тези две компании вземат участие също по този начин израелската Delek Drilling (22%), Isramco Negev 2 (28,75%), Dor Gas Exploration (4,00%) и Everest Infrastructures (3,50%).

В средата на февруари Delek Drilling заяви за сключване на контракти за доставка на природен газ за Египет за сумата от 15 милиарда $ от находищата „ Левиатан “ и „ Тамар “ които са най-големите на средиземноморския шелф на страната. Сделката се счита за една от най-големите в историята на газовия бранш в Израел, която до откриването на находищата в средата на 2000-та година на лични залежи внасяше газ от Египет, както и разновидности за доставка на съветски газ.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР