Американската компанията IXu от щата Мичиган е създала женски презерватив,

...
Американската компанията IXu от щата Мичиган е създала женски презерватив,
Коментари Харесай

Презерватив гарантира 100-процента женски оргазъм

Американската компанията IXu от щата Мичиган е основала женски презерватив, който на 100 % подсигурява оргазъм, оповестява БГНЕС..

Новото революционно произведение се назовава " Va w.o.w. ".

Съгласно описанието става въпрос за женски презерватив във форма на цилиндричен мек " чорап ", който се слага във вагината. Той има външен пръстен-вибратор с формата на сърце. Вибраторът може да бъде задействан посредством дистанционно управление (примерно въз основата на технологията Bluetooth).

Производителят твърди, че при първото потребление на " Va w.o.w. " оргазъм са изпитали 70% от дамите, при второто – 80%, а при четвъртия път - всичките дами, участващи в проучването. В компанията прецизират, че то е било осъществено с 50 двойки доброволци.

Сред обявата за нововъведението в английските таблоиди компанията IXu почнала да получава голям брой въпроси къде може да се направи поръчка за изделието знамение. Съобщението обаче коя компания ще създава женския презерватив ще бъде направено след 6 месеца, а на пазара приборът за женското наслаждение ще се появи измежду година и половина-две.

От 2013 годнаа IXu взе участие в конкурс за основаването на най-хубави презервативи, който е проведен от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс.

Компанията към момента чака разрешителното от Федералното ръководство за контрол върху качеството на питателните и лекарствените препарати (FDA), което се занимава със узаконяването на артикули и технологии, свързани със здравето на индивида.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР