Американската компания Макдоналдс“, собственик на една от най-големите вериги ресторанти

...
Американската компания Макдоналдс“, собственик на една от най-големите вериги ресторанти
Коментари Харесай

„Макдоналдс“ променя логото си

Американската компания „ Макдоналдс “, притежател на една от най-големите вериги заведения за хранене за бързо хранене на света, за един ден промени своето лого в чест на Деня на дамата 8 март.

Това заяви тв компанията Си Ен Ен.

Логото на компанията съставлява буквата М. В чест на 8 март тя е обърната по този начин, че се получава буквата W, с която стартира думата " women " – жена.

„ За пръв път в нашата история ние променяме логото си в чест на забележителните достижения на дамите “, сподели по Си Ен Ен Уенди Люис, която е член на управлението на „ Макдоналдс “.

Тя акцентира, че една шеста от мениджърите на „ Макдоналдс “ са дами. На 8 март, четвъртък, смяната в логото може да бъде забелязана на уеб страницата на компанията и на приложенията за мобилни устройства.

В 100 ресторанта на веригата за бързо хранене в Съединени американски щати, личният състав, който обслужва посетителите ще има на униформите си обърнатото лого. Под марката „ Макдоналдс “ работят повече от 36 000 сладкарници допълнително от 100 страни по света. Те обслужват всекидневно към 70 млн. клиенти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР