Американската компания Facebook ще предостави 720 000 медицински маски за

...
Американската компания Facebook ще предостави 720 000 медицински маски за
Коментари Харесай

Facebook предоставя 720 000 медицински маски за борба с коронавируса

Американската компания Фейсбук ще даде 720 000 медицински маски за противопоставяне на новия вид ковид. Това заяви ръководителят на компанията Марк Зукърбърг.

По този метод Фейсбук се причислява към редиците други софтуерни компании, които преди този момент оповестиха желанието си да оказват помощ в битката против пандемията, оповестява Блумбърг, представени от БГНЕС.

Индивидуалните защитни средства, съгласно организацията, ще бъдат изпращани от специфичен авариен фонд на компанията. Той е основан предходната година за отбрана на популацията от горските пожари, които обгърнаха Калифорния и доведоха до евакуацията на локалните поданици. Освен това, отчитайки отрицателните последствия от разпространяването на ковид, Фейсбук ще изплати на всеки собствен постоянен чиновник по 1 000 $ към идната заплата. Компанията ще даде и безплатни средства в размер на един милион $ за поддръжка на новинарски репортажи за новия вид ковид.

По-рано американският предприемач Илон Мъск, ръководителят на Tesla и SpaceX, разгласи готовността си да стартира произвеждане на механични вентилационни устройства (IVL), от които доста страни незабавно се нуждаят. Джак Ма, създател на китайската корпорация Alibaba, съобщи, че ще подари на Съединени американски щати милион медицински маски и 500 000 защитни комплекта против ковид. В неделя товарен аероплан дойде в Адис Абеба, столицата на Етиопия, с 6 милиона препарати и медицински консумативи за битка с пандемията от ковид, дарени от Джак Ма за африканските страни.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ARABIAN EXPERT III 1981 7HZfrrfrfrf (преди 2 секунди) Рейтинг: 56 | Одобрение: 1 ЯЖТЕ ПРЕСТОЯЛИ И ВКИСНАТИ ЛАЙНА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР