Американската Ани Хокинс-Търнър, чийто псевдоним е Норма Стиц, се смята

...
Американската Ани Хокинс-Търнър, чийто псевдоним е Норма Стиц, се смята
Коментари Харесай

Разкриха колко тежък е животът на притежателката на най-големите естествени гърди в света

Американската Ани Хокинс-Търнър, чийто псевдоним е Норма Стиц, се счита за дамата с най-големите естествени гърди в света. Внушителните достолепия на 59-годишната жена от Атланта са включени в Книгата на върховете на Гинес. Ани не може да си пазари облекла в елементарни магазини, което не е по никакъв начин учудващо - гърдите ѝ са с размер 102ZZZ и тежат към 50 кг двете.

Както е разказвала в изявленията в предишното, гърдите ѝ почнали да порастват рано - за първи път на нея ѝ потрябвал сутиен, когато тя била единствено на 10 годинки. В учебно заведение тя била грубо унизена поради гърдите си, само че с времето точно те я създали международно известна. Притежателката на най-големите гърди в света се е снимала в няколко филми за възрастни. По обучение тя е обществен служащ.
По думите ѝ, гигантският бюст е тежко задължение, само че той не оказва кой знае какво въздействие върху здравето ѝ. Жената споделя, че е престанала да изпитва комплекси, когато се омъжила (в момента е вдовица). Ани Хокинс-Търнър има две деца. По време на бременностите, както тя самата признава, бюстът ѝ ставал още по-голям. При това тя даже не съумяла да кърми децата си, макар млечните жлези, които има. Ани неведнъж била съветвана да си понижи гърдите, само че тя постоянно е отказвала. Ани все по този начин продължава да взе участие в телевизионни излъчвания. Наскоро дамата се появи в ефира на украинско телевизионно шоу.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР