Американската актриса Памела Андерсън посети Джулиан Асандж в затвора, след

...
Американската актриса Памела Андерсън посети Джулиан Асандж в затвора, след
Коментари Харесай

Памела Андерсън отиде на свиждане на Джулиан Асандж

Американската актриса Памела Андерсън посети Джулиан Асандж в пандиза, след което прикани повече хора да се разгласят в негова поддръжка. Задържаният неотдавна в посолството на Венецуела основател на " Уикилийкс " чака изслушване  в килия в английската столица, по отношение на настояването от Съединени американски щати за изгонването му, съобщи ДПА. " Асандж е почтен, добър човек и е невероятна персона. Обичам го ", съобщи Андерсън пред кореспонденти, откакто дружно с основния редактор на " Уикилийкс " - исландския проверяващ публицист Кристин Храфнсон - се срещнаха с Асандж в пандиза " Белмарш ".
Правителството на Съединени американски щати упрекна 47-годишния австралиец Асандж в скрит план с някогашния анализатор от американското военно разузнаване Челси Манинг за публикуването през 2010 година на секретни документи.
В къса поява пред съда посредством видеовръзка от пандиза предходната седмица Асандж удостовери, че не желае да бъде екстрадиран. Очаква се делото да продължи до една година.
" Това ще е продължителна битка и той се нуждае от цялата поддръжка, която би могъл да получи ", съобщи 51-годишната Андерсън, подкрепяла създателя на " Уикилийкс " при визитите в посолството.
" Той пожертва толкоз доста, с цел да извади истината на бял свят ", съобщи актрисата и добави, че й е призляло след срещата си с Асандж в пандиза, съобщи Българска телеграфна агенция
Храфнсон на собствен ред показа, че е бил покъртен да види своя другар - интелектуалец и публицист - в строго охраняван затвор. Той означи, че Асандж е измършавял физически, само че духът му е висок. " Може да е притиснат, само че не е грохнал. Изключително жилест човек. Знае, че не е направил нищо неправилно ", добави Храфнсон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР