Американската актриса и комик Кати Грифин разкри, че е болна

...
Американската актриса и комик Кати Грифин разкри, че е болна
Коментари Харесай

Кати Грифин разкри, че е болна от рак

Американската актриса и комедиант Кати Грифин разкри, че е болна от рак на белия дроб, за който се постанова интервенция, а прогнозите ѝ са насърчителни, оповестиха международните осведомителни организации.

" Ще се подложа на интервенция, с цел да отстранен половината от левия ми бял дроб. Да, имам рак на белия дроб, въпреки и в никакъв случай да не съм пушила ", написа тя в Туитър.

" Лекарите са доста оптимистично настроени, тъй като ракът е в първа фаза ", добави 60-годишната комичка. Химиотерапия няма да е нужна, добавя Българска телеграфна агенция.

Кати Грифин е лауреат на две награди " Еми ". Тя е водила 10 години новогодишното предаване на телевизия Си Ен Ен. През 2017 година

Кати Грифин провокира скандал, откакто театралничи с сякаш отрязаната кървяща глава на президента Доналд Тръмп и популяризира фотографията в обществените мрежи. На времето това се оказа съдбовно за кариерата ѝ. Си Ен Ен прекъсна контракта си с нея, тя беше принудена да анулира поредност от представления, рекламодатели се отхвърлиха от услугите ѝ, че даже получи и закани, че ще я убият. Въпреки това обаче нейните почитатели ѝ останаха правилни и не стопираха да я поддържат макар политическия напън върху кариерата ѝ.

Сестрата на Кати Грифин - Джойс, умря от рак през 2017 година, а майка ѝ си отиде от този свят през март 2020 година, откакто страдаше от деменция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР