Американска военна колона с материално-техническо оборудване е напуснала Ирак в

...
Американска военна колона с материално-техническо оборудване е напуснала Ирак в
Коментари Харесай

Американски военни преминаха от Ирак в Сирия

Американска военна колона с материално-техническо съоръжение е напуснала Ирак в посока, заяви сирийската държавна организация САНА.
Според източник на организацията, колоната на американските военни се състои от 73 автомобила, влезнала е на територията на Сирия през нелегално настоящия контролно-пропускателен пункт ал Валид и е стигнала до военната база на летище Хараб ал Джир на североизток от провинция Хасека.
 Разположена е нова съветска база на сирийско-иракската граница Разположена е нова съветска база на сирийско-иракската граница
Руският боен контингент в Сирия е оборудвал нова непрекъсната база на границата с Ирак, заяви изданието k-politika.ru с позоваване на б...
Американските военни са на територията на провинция Хасека и Дейр ез Зор без законово съображение. Силите им са съсредоточени към огромните залежи на петрол и газ.
Сирийските управляващи обявиха неведнъж, че съществуването на американски континтгент в страната накърнява суверенитета на страната и всички настоящи интернационалните правила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР