Американката, която вряза автомобила си в загражденията край Белия дом,

...
Американката, която вряза автомобила си в загражденията край Белия дом,
Коментари Харесай

Нарушителката край Белия дом действала умишлено, но не била опасна


Американката, която вряза автомобила си в загражденията край Белия дом, е направила това съзнателно, тя носила револвер със себе си, заяви телевизия „ Фокс нюз “.

Тя е Джесика Форд, 35-годишна жителка на американския щат Тенеси. „ Жената има проблеми с душeвността “, споделя се в известието на малкия екран. Преди това нееднократно са я задържали близо до Белия дом поради разнообразни нарушавания. „ Сикрет сървиз “, която дава отговор за защитата на висшите държавни лица, я предала на полицията и против нарушителката към този момент са предявени обвинявания.

Телевизията заяви още, че дамата не считала да навреди някому, колата й се движела постепенно. Източници на „ Фокс нюз “ обаче настояват, че в ръцете на дамата бил видян револвер, само че той не бил ориентиран към представителите на властта. Жената обаче не изпълнила условието да остави револвера на земята и се наложила полицията да употребява мощ, с цел да изземе револвера.

През 2017 година Форд се пробвала да прескочи оградата на Белия дом. След това й било предписано да не доближава постройката. Тя обаче нарушила възбраната и била наказана на 120 дни затвор. По-късно наказването бе сменено с слагането й под необикновен контрол на управляващите в продължение на една година. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР