Американка търсила как да извършим перфектното убийство“ в Гугъл“ час

...
Американка търсила как да извършим перфектното убийство“ в Гугъл“ час
Коментари Харесай

Американка търсила „как да извършим перфектното убийство“ в „Гугъл“ час преди да умъртви бебето си

Американка търсила „ по какъв начин да правим съвършеното ликвидиране “ в „ Google “ час преди да умъртви бебето си
Жителка на щата Аляска, е обвинена за убийствата през 2015 и 2017 година на двете си бебета девойки, оповестяват от полиция във Феърбанкс.

23-годишната Стефани Лафонтен е търсила в интернет „ способи за удушаване “, „ способи да убием човек, без да оставим следи “, „ може ли аутопсия да потвърди удавяне “, „ 16 стъпки да убием някого и да не ни заловен “, „ по какъв начин да правим съвършеното ликвидиране “ едвам час преди на 29 ноември 2017 година да заяви, че второто ѝ дете не диша.

„ Анализ на историята на интернет търсенията на Лафонтен, осъществен от криминалисти, сподели съмнителни търсения час преди “ позвъняването на незабавния телефон 911, с цел да заяви, че 13-годишната ѝ щерка не е контактна, обявиха от локалната полиция. Бебето е умряло четири дни по-късно.

Началникът на полицията във втория по величина град на Аляска дефинира случая като „ невъобразима покруса “, само че не уточни евентуалния претекст за убийствата.

Смъртта на бебето на Лафонтен в началото не е провокирала съмнения. Полицейски чиновник обаче е направил връзка с сходен случай от 2015 година, когато 4-месечното бебе на Лафонтен от друга връзка също е умряло ненадейно.

Заподозряната е била женена за американски боен, който сега на гибелта на 13-месечната си щерка е бил на задача в Ирак.

Бащата на умрялото през 2015 година 4-месечно бебе е някогашен другар на Лафонтен. / “Фокс нюз “
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР