Американка обвини Крис Браун, че е била изнасилена по време

...
Американка обвини Крис Браун, че е била изнасилена по време
Коментари Харесай

Крис Браун с обвинение за групово изнасилване в дома му

Американка упрекна Крис Браун, че е била изнасилена по време на празненство в дома му, където имало доста опиати и алкохол, написа tialoto.bg.

Джейн Дау обяснила пред органите на реда, че била принудена да посети дома на рапъра след концерт в нощен клуб на 23 февруари 2017 година и че няколко пъти била изнасилена от рапъра Лоуел Грисъм, чието театрално име е Йънг Ло.

В желае, показан пред лосанджелиски съд, се споделя, че след концерт в нощния клуб „ Уан оук “ Дау и съквартирантката ѝ срещнали Грисъм, който ги поканил на празненство в звукозаписно студио с Крис Браун. Там Грисъм взел телефоните на двете дами.

След това Дау посетила дома на Браун, защото Грисъм ѝ споделил, че само там ще може да получи телефона си. В дома на Браун празненството траяло. Дау не получила назад телефона си и не можела да напусне имението, което било заключено.

Според ищцата, 29-годишният Браун дал на гостите си алкохол и твърди опиати, като ги подканил да се забавляват. Дау отказала да одобри опиати. Тя се оказала в една стая с няколко дами, които правели секс с Грисъм и Браун. Джейн отказала да се съблече и да прави секс с който и да било.

В желае се прецизира, че ѝ било попречено да напусне помещението и че тя няколко пъти била изнасилена от Грисъм и била полово нападната от друга жена, показана като Дау Екс.

Когато най-сетне й било позволено да напусне стаята и да вземе душ, Джейн си дала сметка, че по тялото й има кръв от другата жена. Джейн Дау повикала такси и се прибрала вкъщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР