Американка, която по време на предизборната кампания през 2020 г.

...
Американка, която по време на предизборната кампания през 2020 г.
Коментари Харесай

Американка, обвинила Байдън в сексуално насилие, поиска руско гражданство

Американка, която по време на предизборната акция през 2020 година упрекна президента на Съединени американски щати Джо Байдън в полово посягане, осъществено през 90-те години на предишния век, изиска съветско поданство от президента Владимир Путин през вчерашния ден по време на изявление, обещано в Москва, съобщи Би Би Си.

Петдесет и девет годишната Тара Рийд се появи в изявление за медията " Спутник "  заедно с съветската депутатка Мария Бутина, лежала в американски затвор поради опит да проникне в американски политически кръгове.

BREAKING: A Statement and Press Conference from Tara Reade
— Tara Reade???? (@ReadeAlexandra)

Рийд сподели, че е пристигнала в Москва като елементарна туристка, само че се е почувствала " в сигурност за първи път от доста дълго време ".

Американката описа, че е решила да остане в Русия вечно, откакто републиканец ѝ споделил, че в Съединени американски щати е в заплаха. Става дума за върлия тръмпист и конгресмен Мат Гейц - обожател на Путин, който интензивно се пробва да блокира поддръжката на Америка за Украйна. През последните три години Гейц бе разследван за полов трафик. В началото на 2023 година министерството на правораздаването реши, че няма задоволително доказателства, с цел да заведе дело. Този подробност от биографията на Гейц е любопитен от позиция на опитите на Рийд, която очевидно поддържа връзка с консерватора, докато се представя като жертва на полово принуждение.

През март 2020 година Рийд скандализира американската общност, като обвини тогавашния кандидат-президент Джо Байдън, че я е изнасилил през 1993 година в кулоар в постройката на Конгреса на Съединени американски щати, до момента в който той е бил сенатор, а тя - служителка в екипа му. Демократът изрично отхвърли обвиняването. Впоследствие медиите разкриха голям брой неистини в изказванията на американката, която непрекъснато променяше елементи към хипотетичното травматично събитие. В последна сметка показанията й не бяха употребявани като оръжие от щаба на Тръмп, за който " полово принуждение " е изключително сензитивна тематика. 

" Желая да желая съветско гражданство от президента Владимир Путин ", разгласи Рийд, като даде обещание да бъде " добра гражданка ".

От началото на съветската инвазия в Украйна Рийд е неприкрит покровител на насилниците. Това е видно от й в " Туитър ". Тя не разгласява лични размишления по тематиката, вместо това се прикрива зад лъжливите изказвания на публицисти с открити благосклонности към Москва като Глен Грийнуолд, Макс Блументал и други.

А тук може да видите евентуално един от най-гордите моменти в живота на Рийд. На 6 август 2022 година тя бе наградена от крайнолявата путинофилска организация " Център за политическа иновация ", на събитие, озаглавено " Да се обединим срещу империалистите ". 


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР