Американецът почина в болница, след като беше ударен във врата

...
Американецът почина в болница, след като беше ударен във врата
Коментари Харесай

Мъж, арестуван за смъртта на хокеиста на лед Адам Джонсън, освободен под гаранция

Американецът умря в болница, откакто беше ударен във врата от неприятелски състезател по време на мача в Utilita Arena в Шефилд. звезда Адам Джонсън

Аутопсия удостовери, че родената в Минесота звезда е умряла вследствие на съдбовна контузия на врата.

Тълпата от 8 000 фенове в Utilita Arena в Шефилд наблюдаваше с смут осъществените опити с цел да избави живота му, до момента в който лежеше на леда, предпазен от други играчи.

Мачът беше преустановен и феновете бяха помолени да изоставен по-късно.

Мъжът беше и Южен Йоркшир Полицията удостовери в сряда, че той е освободен под гаранция за дата през Нова година, защото следствията не престават.

Непредумишленото ликвидиране е извънредно разнообразно закононарушение, което може да варира от това да не е надалеч от акцидент до ликвидиране, съгласно Съвета по присъдите.

Категоризира се като несъзнателно или непринудено и може да носи санкции от условни присъди до доживотни затвор.

Непредумишленото ликвидиране е нелегално ликвидиране без желание да се убие или да се аргументи в действителност сериозна щета - и в допълнение се подразделя на непозволено ликвидиране и непредумишлено ликвидиране заради груба немарливост.

Незаконното ликвидиране е най-разпространеният тип гонене за непредумишлено ликвидиране в Англия и Уелс и постоянно включва смъртни случаи вследствие на злополуки.

Непредумишлено ликвидиране заради груба немарливост се случва, когато нарушителят е в нарушаване на задължението за грижа към жертвата, като да вземем за пример когато работодателите изцяло подценяват сигурността на чиновниците.

Умишлено ликвидиране е налице, когато са налице всички детайли за ликвидиране, в това число желание за ликвидиране или причиняване на в действителност тежка щета, само че закононарушението е сведено до непредумишлено ликвидиране заради загуба на надзор или понижена отговорност заради прието психическо положение. < /p>

Главен надзорник Бекс Хорсфол сподели във вторник: „ Нашето следствие стартира незабавно след тази покруса и от този момент организираме обширни следствия, с цел да съберем дружно събитията, довели до загубата на Адам при тези невиждани условия.

„ Разговаряхме с високоспециализирани специалисти в своята област, с цел да помогнем в нашите запитвания и да продължим да работим в тясно съдействие с отдела за здраве и сигурност към Общинския съвет на Шефилд, който поддържа нашето настоящо следствие.

>

„ Смъртта на Адам провокира потрес в доста общности, от нашите локални поданици тук в Шефийлд до почитатели на хокей на лед по целия свят.

„ Знаем, че тези общности ще чакат от нас да се оправим с това следствие с същият професионализъм, правдивост и сензитивност като всеки различен и пожелаваме членовете на обществеността да се въздържат от мнения и спекулации, които биха могли да попречат на този развой.

„ Нашите мисли остават с всички наранени от този унищожителен случай, до момента в който следствията не престават. “

Прочетете повече:
Семейството разказва гледането на момента, в който Джонсън е смъртоносно ранен
Годеницата отдава респект на играча по хокей на лед

„ Той беше толкоз добра душа “

Г-н Джонсън вуйна, Кари Джонсън, сподели пред Sky News във вторник, че фамилията „ се усеща извънредно поради безсмислената покруса “.

Тя добави: „ Ние просто желаеме нашето момче назад и знаем, че не можем да го имаме. „

Разследването на гибелта на господин Джонсън беше стартирано и отсрочено на 3 ноември, само че старши правосъдният доктор на Шефилд Таника Роудън към този момент го направи.

В отчет за попречване на бъдещи смъртни случаи до Ice Hockey UK и Английската асоциация по хокей на лед (EIHA), госпожа Rawden сподели, че е „ задоволително загрижена, че смъртните случаи могат да настъпят в бъдеще, в случай че не се носят предпазители или протектори за врата “, като на органите са дадени 56 дни да кажат какви дейности са били подхванати – или за какво не са подхванати дейности.

EIHA сподели, че предпазителите за врата ще станат наложителни от 2024 година, само че Елитната лига, в която се състезават Nottingham Panthers и Sheffield Steelers, не е под неин надзор.

Елитната лига по хокей на лед сподели, само че „ мощно предизвиква “ играчите и формалните лица да ги носят.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР