Амбициозната новинарка Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта

...
Амбициозната новинарка Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта
Коментари Харесай

Много мъже я смятат за най-красивата наша водеща, в любовта обаче не й върви

Амбициозната новинарка Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта тапия за висше обучение. Журналистката се е дипломирала като магистър по микробиология в Нов български университет. 45-годишната тв звезда явно има планове скоро да се развива професионално и отвън малкия екран, а ползата й към науката, учеща микроорганизмите на нашата планета, както и вирусите, се събудил към коронавирус пандемията.

Тогава Вики решила да се запише като редови студент в магистърската компетентност в Нов български университет, където изкласила с отличие, въпреки да съчетавала лекциите с изтощаващия си работен график. В нюзрума на Би Ти Ви към този момент се шегували, че е колежка на проф. Тодор Кантарджиев и й желали препоръки по какъв начин да се лекуват от другите грипове.

Красавицата от Варна е фамозна с сбирката си от дипломи и висши образования в тв средите и е рекордьор в класацията измежду родните публицисти. Освен че е приключила публицистика в СУ още преди време, тя е магистър по философия и по история. Има и приключен курс по право към Великотърновския университет. С необятния си набор от познания Петрова би могла да работи куп разнообразни специалности, в случай че реши да приключи телевизионната си кариера.

Освен че оповестява новите в компанията на Юксел Кадриев в централната емисия на Би Ти Ви към този момент дълги години, тя преподава и на млади студенти по журналистка в Нов български университет в две дисциплини – " Телевизия и радио " и " Телевизионен нюзрум ".

Последните месеци от живота на най-красивата съгласно мнозина тв водеща в родния ефир са изпълнени с обрати освен на професионалния, а и на персоналния фронт. В края на лятото стана ясно, че Виктория се е разделила дефинитивно с някогашния състезателен министър Красен Кралев, с който живяха близо десетилетие на фамилни начала.

След разлъката политикът от ГЕРБ се залюби с 20 години по-младата от него някогашна манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова, която нееднократно е изгрявала на кориците на еротичните списания в България. Двамата към този момент разделят един покрив и не се тормозят да се демонстрират и снимат дружно. Дългокраката русокоска също е разведена, а в зората на кариерата си беше известна и като една от многото приятелки на към този момент починалия милионер Христо Сираков, фамозен с прякора си Стоте манекенки.

От към месец в началото съкрушената от раздялата с Кралев Виктория към този момент била превъзмогнала прочувствените вреди и траяла живота си напред. Нейни сътрудници издават, че излизала със състоятелен роден предприемач, с който се срещнали наскоро. Засега обаче новинарката, която по никакъв начин не обича да обявява персоналния си живот, не е коментирала дали желанията й към ухажора са съществени. Тя обаче имала потребност от смяна, като не е изключено напълно скоро да се раздели с тв кариерата си и да поеме по нов път.

До момента Вики има няколко несполучливи съществени връзки. Преди да прекара близо десетилетие с Красен Кралев, Виктория беше омъжена за собствен сътрудник от малкия екран – операторът Добромир Иванов. С него обаче се разведоха поради любовен триъгълник, а в този момент той е женен за друга журналистка от Би Ти Ви – Веселина Петракиева. След това Петрова се залюби със спортния тв публицист и плейбой Петър Бакърджиев, с който също не съумяха да основат устойчиво семейство и деца, а до началото на годината делеше един дом с Кралев, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР