Амбициозен план за превръщането си в партия обявиха от Спаси

...
Амбициозен план за превръщането си в партия обявиха от Спаси
Коментари Харесай

Спаси София става партия, ще участва в местните избори следващата есен

Амбициозен проект за превръщането си в партия оповестиха от „ Спаси София “. Задачата – присъединяване на локалните избори догодина.

Бъдещата партия изправи отворено писмо до медиите:

„ Създаваме партия Спаси София. Преди 14 години започнахме като трима съидейници, които повярвахме, че и от нас зависи в какъв град живеем. Днес идеята ни да спасим София увлича хиляди - архитекти, инженери, адвокати, лекари, учители, икономисти и на първо място дейни жители от целия град. Израстваме, ставаме от ден на ден и даваме явен сигнал, че сме подготвени да поемем отговорност за решение на проблемите на София.

Затова сплотяваме (и)дейните хора, ангажирани с града, които имат потенциал, сила и познания. В битката за по-добра София са нужни освен кмет, само че и общински съветници и предан екип от специалисти. Партия Спаси София ще е платформата, посредством която жителите и нашият екип от опитни експерти ще работят дружно в интерес на града ни.

Нашите съграждани все по-често се обръщат към нас с очакване да създадем зряла и способена политическа мощ. Формация, която сполучливо ще се оправи с наследството на настоящето ръководство и ще направи София европейска столица, в която всички живеем добре, и с която същински се гордеем. Така подсигуряваме, че всеки глас на столичани ще бъде инвестиция в по-добра София, като нашите цели остават поредни - отговорно и намерено ръководство, дейно и транспарантно вложение на общите ни пари, подредени и зелени квартали, основаване на конкурентна и свободна от администрация бизнес среда.

Време е да изпълним концепциите и решенията за София, които предлагаме към този момент толкоз години. Убедени сме, че динамичния свят не е черно-бял, че решенията за възстановяване на живота на хората са оттатък клишетата за „ ляво “ и „ дясно “ и положителното ръководство е баланс сред разнообразни политики, към който ние ще се стремим. Партията не трансформира работата ни - ние оставаме самостоятелни, достоверни и лоялни на София и на този стадий не имаме намерение да участваме на парламентарни избори.

Доказали сме, че не се сещаме за проблемите на нашите съграждани единствено преди избори, а сме в непрекъснат и ефикасен разговор с тях. Мненията им въодушевиха многочислените смели и премислени експертни решения, залегнали в План за София. С присъединяване на нашата организация в общинския съвет, софиянци получиха мощен и достоверен глас в тяхна поддръжка. С десетки отчети за възстановяване на живота, с дейното осветляване на корупцията, както и с формулирането на цялостна визия за ръководството на града ни, Спаси София е кардинална и ефикасна съпротива, а с поддръжката на столичани ще осигурим съвременно ръководство, каквото София заслужава.

С тази решителна крачка за нахлуване в политическия живот ние ще продължим да бъдем водени от достоверната гражданска сила, залегнала в основата на нашата организация. Местните избори наближават и ние сме подготвени да поемем отговорност за ръководството на нашия град! “, написа още в обръщението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР